Twee nieuwkomers en een vertrekker in de fractie van CDA Tilburg

Een aantal weken geleden accepteerde Hans van de Ven het raadslidmaatschap voor het CDA. Afgelopen week heeft hij ons laten weten dat hij kandidaat is voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 voor Lokaal Tilburg. Voor het CDA is dit reden om hem te vragen om zijn raadszetel terug te geven aan de partij. Helaas heeft hij te kennen gegeven dit niet te doen en per direct over te stappen naar Lokaal Tilburg.

Het CDA Tilburg is er echter in geslaagd om het team niet kleiner, maar juist groter te maken. De kandidaten op de nieuwe kieslijst gaan samen nu al de schouders er onder zetten. Manfred van Zeeland uit Udenhout en Amber van Ginneken-Bindels uit Tilburg worden de nieuwe burgerraadsleden.  Maar ook ondersteunend gaan er per direct nieuwe mensen aan de slag. Frank van Kempen, Gabie Conradi en Inge Marcelissen gaan ook een actieve rol vervullen in de fractie.

Fractievoorzitter Ineke Couwenberg: “Soms gaat het niet zoals je zou willen, dat is wat er bij ons gebeurde. Maar na zo’n bericht, zie je dan wel dat er nieuwe energie vrijkomt. Mensen gaan om je heen staan en de verbinding wordt sterker. Dat is het CDA waar je bij wilt horen. Daarom ben ik heel erg blij dat de nieuwe mensen van de kandidatenlijst zich per direct in gaan zetten als burgerraadsleden en ondersteuning geven voor CDA Tilburg.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.