Supervrijwilliger Frans Bartels krijgt zilveren CDA-speld

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het CDA Tilburg in de Werkplaats Amateurkunst Tilburg aan de Jules de Beerstraat ontving supervrijwilliger en CDA-lid Frans Bartels uit handen van afdelingsvoorzitter Marco Stevens de zilveren CDA-speld. Het landelijk hoofdbestuur van het CDA kent deze speld toe aan leden die zich op een bijzondere manier inzetten voor de partij. Het CDA prijst Frans om zijn onverwoestbare inzet. Door Frans zijn manier van werken, is hij bekend binnen heel het CDA, ook ver buiten Tilburg.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst spraken Marco Stevens en wethouder Erik de Ridder de 60 bezoekers toe. In zijn toespraak keek afdelingsvoorzitter Marco Stevens terug op het afgelopen jaar, maar vooral vooruit. “Het doet me goed dat ik steeds vaker hoor, van allerlei mensen in de stad, dat het CDA en haar vertegenwoordigers weer steeds zichtbaarder zijn in de stad, en dat in tegenstelling tot de meeste andere partijen. Dat zijn geluiden die wat mij betreft nog veel belangrijker zijn dan het scoren op punten in het debat in de raadszaal.”

Wethouder Erik de Ridder sprak zijn zorgen uit over de tweedeling in de samenleving, de tweedeling door verschillen in kansen. “De wet werk en zekerheid is totaal geflopt. In Tilburg leggen we ons hier niet bij neer. Wij gaan, zoals ons motto was bij de gemeenteraadsverkiezingen, samen vooruit. Samen met onze werkgevers, onze maatschappelijke organisaties, onze inwoners, onze wel goedwillende vertegenwoordigers van de Rijksoverheid, SAMEN VOORUIT. Wij vinden onze weg slalommend door de puinhopen van Rutte 2. Manoeuvrerend langs de systeemfouten die de afgelopen tijd alleen maar groter zijn geworden.“

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *