In memoriam: Frans Bartels

We hebben  vandaag helaas afscheid moeten nemen van een prominent lid van het CDA Tilburg en het CDA-seniorenberaad. Frans Bartels heeft op 70 jarige leeftijd de strijd tegen slokdarmkanker verloren.

Frans was een betrokken Tilburger, niet alleen bij het CDA maar ook bij vele andere verenigingen en instellingen in de stad. Frans was jarenlang actief bij diverse koren en carnavalsclubs in Tilburg en was hij de trotse beheerder van de Werkplaats Amateurkunst Tilburg, Een plek waar hij ook graag zijn CDA-vrienden ontving voor een ledenvergadering of nieuwjaarsbijeenkomst.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van dit jaar in zijn Werkplaats Amateurkunst Tilburg ontving Frans voor zijn niet aflatende inzet voor het CDA de zilveren CDA-speld. Het landelijk hoofdbestuur van het CDA kent deze speld toe aan leden die zich op een bijzondere manier inzetten voor de partij. Het CDA prees Frans om zijn tomeloze en belangeloze inzet. Door Frans zijn manier van werken, was hij bekend binnen heel het CDA, ook ver buiten Tilburg.

Frans was op verschillende niveau’s binnen het CDA actief. Zo begeleidde hij de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen in 2014, was hij actief binnen het campagneteam voor de Provinciale Staten in 2015, hij was in Tilburg bestuurslid permanente campagne, actief lid van het seniorenberaad en een trouwe volger van de fractie in de gemeenteraad.

Wij wensen zijn vrouw Ans en hun zoon Marc en zijn gezin veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies. Wij zullen het enthousiasme en de energie van Frans enorm missen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *