Het mysterie van de groene telefoon ontrafeld

Afgelopen woensdag 12 september werden er 20 mysterieuze groene telefoons door het hele centrum van de stad geplaatst. De eigenaar? Niemand die het wist. Tot de fractie van het CDA Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout als dader naar voren stapte. Reden? De partij heeft een nieuwe slogan ‘Altijd in de Buurt’ en gaan vanaf nu de zaken heel anders aanpakken. Dit is dan ook waarom het CDA de groene telefoon in het leven heeft geroepen. “De groene telefoon is een lijn waarmee inwoners altijd in contact kunnen komen met de partij,” aldus één van de fractieleden.

Wil je rechtstreeks een vraag aan hen stellen? Bezorgdheden uitspreken over de stad? Met dit initiatief is dit nu mogelijk. Op het telefoonnummer 06-34857716 zijn raadsleden Marcel van den Hoven, Ineke Couwenberg, Marti de Brouwer en Ton Gimbrère 24/7 bereikbaar. Zij luisteren naar zorgen of problemen van inwoners en veel belangrijker nog; er wordt actie op ondernomen.

Wil je meer weten over het CDA en haar groene telefoon? Hou dan de website in de gaten voor meer informatie en het laatste nieuws.

CDA Tilburg. Altijd in de Buurt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *