CDA opent spectaculaire campagnewinkel in hartje Tilburg

Het CDA opent op 3 februari een spectaculaire campagnewinkel op de Heuvel in Tilburg. Tweede Kamerlid Madeleine van Toorenburg zal om 12.00u ‘s middags de opening verrichten, die vanwege het naderend carnaval een extra feestelijk tintje heeft.

De CDA-winkel is een pop-up pand met een tijdelijk karakter, bedoeld als campagnehoofdkwartier, ontmoetingsplek én locatie voor verkiezingsactiviteiten. Lijsttrekker Erik de Ridder en campagneleider Ernst van Welij zijn apetrots. “Deze winkel helpt ons om, zichtbaar, herkenbaar én benaderbaa te zijn voor iedereen, uit te leggen wat het CDA in de afgelopen raadsperiode voor Tilburg heeft kunnen doen, wie onze mensen zijn én wat Tilburg de komende jaren van ons mag verwachten. Iedereen is welkom voor een kopje koffie of goed gesprek.” Aldus De Ridder.

Het is niet de eerste keer dat het CDA in Tilburg een campagnewinkel opent. In 2014 en in 2015 opende het CDA campagnewinkels aan de Juliana van Stolbergstraat en het Piet Vreedeplein, die beide konden rekenen op veel belangstelling van binnen én buiten de stad.

Na de opening op 3 februari is de Tilburgse CDA-winkel elke woensdagmiddag, donderdagavond, vrijdagmiddag, zaterdag en zondag geopend (m.u.v. de carnavalsdagen). Iedereen is van harte welkom om de opening bij te wonen of in de komende weken op een ander moment op bezoek te komen.

In de winkel is in de loop van volgende week o.a. het CDA-verkiezingsmagazine SMAAKMAKERS gratis verkrijgbaar, waarin het CDA haar kandidaten en verkiezingsprogramma voorstelt in woord en beeld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *