CDA fractie en Claudia Dankers uit elkaar

De fractie van het CDA Tilburg heeft per direct de samenwerking met raadslid Claudia Dankers beëindigd.

Nadat mevrouw Dankers eerder had aangegeven nog een termijn als raadslid voor het CDA in Tilburg te ambiëren, maar een minder verkiesbare plek op de kandidatenlijst kreeg toegewezen en deze plek vervolgens ook had geaccepteerd, heeft mevr. Dankers vandaag alsnog bekend gemaakt dat zij bij de aankomende verkiezingen in maart een plek op de kieslijst van een andere lokale partij krijgt.

Ze wil vervolgens enerzijds voor die partij vanaf januari campagne gaan voeren en anderzijds in die tijd ook in de CDA fractie aanwezig blijven.
Voor het CDA en de CDA fractie ontstaat hierdoor een onwerkbare situatie in de fractie.

Mevrouw Dankers zal, zoals te doen gebruikelijk, worden verzocht haar CDA zetel af te staan.

Het CDA betreurt deze gang van zaken en vindt het teleurstellend dat ze op deze manier een collega verliezen.

Het CDA zal zich ten volle blijven inzetten voor Tilburg, onze stad en Berkel-Enschot en Udenhout, onze dorpen. Een gemeente die we door willen geven!

1 antwoord
  1. MMW van Oudenhoven Soeters
    MMW van Oudenhoven Soeters zegt:

    Dit zou bij uitstek HET moment kunnen zijn om met elkaar eens te bezinnen hoe CDA-Tilburg omgaat met leden en medebestuurders. Zonder via welk medium dan ook te gaan gooien met meningen en oordelen van welke aard dan ook. Tenslotte zou die C vooraan van CDA mogelijk nog ergens voor kunnen dienen. Ethisch omgaan met elkaar is te allen tijde de meest chique route. Nogmaals HET moment voor bezinning en goede manieren. Ik wens u allen daarbij vrede en alle goeds

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *