CDA blij met komst internationale retailer naar Tilburg

De Tilburgse CDA-fractie is blij met het bericht dat een ‘grote internationale retailer’ zich wil vestigen in de binnenstad van Tilburg. Dat nieuws werd gisteren bekend.

Het CDA denkt dat de komst van een grote retailer een belangrijke impuls kan geven aan het, door meerdere partijen, gewenste “winkelrondje”. Dat draagt niet alleen bij aan een florerende binnenstad, maar versterkt ook de positie van het MKB in onze stad. Beide vindt het CDA van groot belang voor Tilburg.

Al tijdens de bespreking van de visie Detailhandel Binnenstad bleek een ontwikkeling op het Stadshuisplein (Stadskantoor 3) een belangrijke factor om het winkelrondje mogelijk te maken. Die ontwikkeling doet zich nu dus voor, tot vreugde van het CDA.

“Dat partijen, ontwikkelaar en retailer, elkaar hebben gevonden in deze ontwikkeling zegt iets over het vertrouwen in de Tilburgse binnenstad. Het is een logisch vervolg op de ingezette koers en inspanningen die de gemeente en de ondernemers van de binnenstad samen in gang hebben gezet.” Aldus raadslid Cécile van Berkel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *