CDA Tilburg
Onze concept-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 is bekend. Het is een lijst vol 'Tilburgse smaakmakers'. Achter lijsttrekker Erik de Ridder staat fractievoorzitter Marcel van den Hoven op plaats 2. Van den Hoven is onderwijsbestuurder bij SKOPOS en tevens vicevoorzitter van de Tilburgse gemeenteraad. Hoogste nieuwkomers zijn Ineke Couwenberg (plaats 3) en Ton Gimbrère (plaats 4). Couwenberg is momenteel commissielid voor het CDA in de Tilburgse gemeenteraad. Daarnaast is zij werkzaam bij accountantskantoor ABAB. Gimbrère, die vorige maand nog de Zilveren Legpenning van de gemeente Tilburg ontving, is ondernemer en voormalig directeur van de Bonheur Horeca Groep. Op plaats 5 staat zittend raadslid Marti de Brouwer, die in 2016 werd uitgeroepen tot ‘Politicus van het Jaar’. Hij wordt gevolgd door Joost van Puijenbroek, zittend raadslid en fractiespecialist financiën, op 6. Van Puijenbroek geeft les aan het ROC Tilburg. Aanstormend politiek talent Anne Zouridis, voorheen werkzaam voor de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW) en thans in dienst bij de gemeente Oss, staat op plaats 7. De top tien wordt gecompleteerd door drie nieuwe gezichten: Hans van de Ven (8), Rosanne Franken (9) en Livia Hendriks (10). Op de kandidatenlijst van het CDA staan in totaal 30 kandidaten. Lijstduwer is Dave Ensberg-Kleijkers, bestuursvoorszitter van Biezonderwijs, opiniemaker en auteur van het boek ‘Bezielde Beschaving’.
19-10-2017 om 07:10
CDA Tilburg
TERUGBLIK CDA100 Op zaterdag 1 juli organiseerde het CDA Tilburg de zogenaamde CDA100. Alle inwoners van Tilburg, Udenhout en Berkel-Enschot waren uitgenodigd om mee te denken over de inhoud van het CDA-verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen. Kijk het filmpje voor een terugblik op deze dag
04-10-2017 om 10:10
CDA Tilburg
het #CDA is blij met de voordracht van Theo Weterings als burgemeester van Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout. Like deze post om Theo Weterings te feliciteren met zijn voordracht!
02-10-2017 om 17:10
CDA Tilburg
Gedeelde post
01-10-2017 om 16:10
CDA Tilburg
Vandaag de hele dag campagne gevierd in De Reeshof tijdens de jaarlijkse Verenigingsmarkt. Veel leuke gesprekken en blije gezichten. Dat geeft alleen maar meer energie voor de rest van de campagne. Volgende week mogen we weer tijdens de seniorenbeurs in de Euroscoop. Ben jij er dan ook bij?
01-10-2017 om 15:10
CDA Tilburg
Morgen trappen we de campagne echt af. Dit gaat gebeuren in de Reeshof. Kom jij ook langs?
30-09-2017 om 15:09